תחושה של גוף זר באוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

20/06/2013 | 01:24 | מאת: אורן

ד"ר שלום, קיימת תחושה באוזן אחת כאילו יש משהו בפנים אולם בבדיקה אצל רופא אזניים אמר שהאוזן נקייה ועור התוף תקין ו"שאין בעיה". בנוסף הסביר שניתן לראות דרך המכשיר שמכניסים לאוזן אם יש מים מעבר לעור התוף ושהמצב תקין. האם כך הדבר והאם יכול להיות שמשהו קורה מעבר לעור התוף שלא ניתן לראות בבדיקה כזו ? איזו בדיקה כן מעלה זאת ? תודה !

שלום רב, אם ישנה תחושה באוזן של ירידה בשמיעה אז כדאי לעשות בדיקת שמיעה.אם יש הרגשה של גוף זר בתעלת השמע אז כדאי שרופא יבדוק שוב. בברכה דר תמיר

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים