שאלה.

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

04/05/2013 | 15:04 | מאת: שאולי

שנים לא מעטות לאחר ניתוח אף קוסמטי, בן 35 הייתי מקורר קצת בתקופה האחרונה, שמתי לב לנזלת, סמיכה ודביקה - לפעמים אין פתאום יש (לאחר קינוח האף), מלווה בטעם רע, אבל חשוב לציין; מאוד סמיכה ודביקה מה לא בסדר עם אפי האם מוכרות לך תופעות אלו.

שלום רב, ראשית כל נזלת יכולה לנבוע מכמה סיבות השאלה היא האם ישנם סימנים נוספים מלבד הנזלת כגון : כאבי ראש, ירידה בחוש הריח או חום. באם יש סימנים נוספים יכול להיות ומדובר בסינוסיטיס (דלקת של הסינוסים) וצריך לפנות לרופא/ה לצורך טיפול אנטיביוטי. אם ישנה רק נזלת סמיכה ללא הסימנים מעלה אך מלווה בעיטושים ודמעת יכול להיות שמדובר בנזלת אלרגית וגם כאן צריך לפנות לטיפול אצל רופא/ה אך הפעם טיפול אנטיהיסטמיני. שיהיה בהצלחה

05/05/2013 | 13:06 | מאת: שאולי

תודה על תגובתך המהירה!! אכן יש משהו במה שאת כותבת, מזה מעל לשנה ישנו כאב ראש חולף ובא אבל בקדקוד הראש שגם ניסיתי לבדוק את העניין (ללא כל ממצא). מפני שמעולם לא סבלתי מסינוסים, האם יתכן שזה בשל ניתוח האף שעברתי לפני כמה שנים? חשוב לציין שהיום למשל מרגיש הרבה יותר טוב, אבל האף נחיר שמאלי מייצר נזלת סמיכה, דביקה כמו ג'לי ללא הפסקה. (מצטער שאני בטח מגעיל אותך, אבל זו האמת). תודה מראש על תגובתך הכנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים