האשמה פלילית בחבלה בעור התוף

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

28/02/2013 | 12:28 | מאת: שי

שלום רב, קיבלתי כתב אישום על חבלה חמורה בגרימת נקב טראומטי קטן בעור התוף. הטענה שנתתי אגרוף לאזור האוזן בעוד שאני נתתי סטירה לא מאוד חזקה במרכז הלחי. אני מצטט מתוך מסמך חדר המיון "נקב מרכזי קטן עם שוליים טריים וסימני דימום בעור התוף". כתוב בהתחלת המסמך "חבלה באוזן". אני טוען שלא סביר שאגרוף שגורם לחבלה כזו לא יגרום שום בעיה נוספת ( ללא שבר מאחורי האפרכסת, ללא שום בעיה נוספת). אודה על הפניה למומחים שמוכנים להעיד כעדים.אפשר לראות את חלק ממסמך חדר המיון הרלוונטי ללא פרטים מזהים של הרופא והמתלונן ב http://ubuntuone.com/7jQ5KLvdF3YhuBbDZYq2wx שי

שלום רב, מכיוון שזהו אינו אתר פרסומי לרופאים אינני יכולה לתת שמות של רופאים אשר יכולים לשמש כעדים מומחים. ניתן לבדוק דרך האינטרנט שמות של רופאים אלו. לשאלתך, האם מכה כלשהי לאוזן יכולה לגרום לנקב טראומתי התשובה היא כן. אפילו מכה יחסית קלה יכולה לגרום לגל לחץ אשר יכול לנקב את עור התוף. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים