יוסף 3 ק ביאליק

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

26/01/2013 | 18:30 | מאת: מייק בן ארי

שלום רב אני סובל מרעש באוזן שמאל שבוע ימים אין ירידה בשמיעה רצתי לדעת אם יש טיפול כדורים ניתוח הבנתי מפורום שזה קשור לזרימת דם מה עושים שבוע מבורך חג שמח 0527222299

שלום, רעש באוזן יכול להיגרם מסיבות שונות. לכלוך אשר נמצא בתוך תעלת השמע, נוזל שנמצא מאחורי עור התוף ובעיות של האוזן הפנימית. על מנת לראות מה מקור הבעיה עליך לפנות לרופא לצורך בדיקה על ידי אוטוסקופ (מכשיר אשר מאפשר הסתכלות בתעלת השמע וצפייה בעור התוף). בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים