רעשים וצפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

15/12/2012 | 15:46 | מאת: אדם

הילד בן 4 קיבל חבטה בבי''ס באזור האוזן ונפגעה לו האפרקסת ונעשו לה תפירות, נעשה סי יט יצא תקין, כעת אחרי שבוע הוא אומר ששומע רעשים וצפצופים ודקירות באוזן בפנים, עשינו לו בדיקת שמיעה ויצא שאין לקות שמיעה, ועשינו לו בדיקת בירא ויצא תקין. איזו בדיקה צריך לעשות בשבל לעלות על הרעשים האלה ? 1 איזו תרופות יש לרעשים האלה ? 2 האם זה ישאר בעתיד או יתחזק או ילך עם הזמן ? 3 תודה מראש.

שלום רב, לאחר חבלה באפרכסת צריך ראשית כל לשלול ממצאים כלשהם בתעלת השמע החיצונית, לשם כך יש להיבדק על ידי רופא א.א.ג. שנית, משום שהטומוגרפיה הממוחשבת תקינה (CT) וכן משום שבדיקת השמיעה תקינה אני לא הייתי חוששת יותר מידי מהרעשים באוזניים והייתי מצפה שהם יעברו לבד. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים