בעיית אטימה וירידה כרונית בשמיעה

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

09/10/2012 | 01:41 | מאת: מוריס

אני סובל מספר שנים מירידה בשמיעה באוזו ימין כנראה בעקבות סתימות בתעלה המחברת לאף. טיפולים נגד דלקות ונגד אלרגיות לא עזרו. המצב חמור כי אני חרש לגמרי באוזן שמאל. רופא אאג שלי בשנים האחרונות טוען שאין מה לעשות. איזה בדיקות וטיפולים יש?

שלום רב, בנושא שאלתך אני חייבת לומר שראשית אינני מבינה האם אתה סובל מאירועים חוזרים של דלקת של האוזן התיכונה ? (נוזלים באוזן התיכונה) או בעיות אחרות. במקרה וישנם אירועים חוזרים של דלקות אוזניים עם נוזל מאחורי עור התוף אתה זקוק לבדיקה של סיב אופטי דרך האף וכן החלטה לגבי הצורך בכפתור בעור התוף. עליך להיוועץ ברופא/ה א.א.ג. על מנת לראות איך לטפל במצבך. לצערי אין באפשרותי לתת אבחנה מדויקת וטיפול ללא הבנה ברורה באיזה פתולוגיה מדובר. בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים