טיניטוס

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

06/06/2012 | 11:08 | מאת: נוני

שלום רב לשאלתך : נפגעתי באוזן ימין היתה פגיעה באפרכסת , ובאוזן החיצונית , לאחר ביקורת אתמול באף אוזן גרון תל השומר הובהר לי שהאוזן החלימה אך לפניי כשבוע ולאחר שהוצא מהאוזן פתיל רפואי התחלתי לשמוע צפצוף מונותוני באוזן , לפניי שלושה שבועות עברתי שם בדיקת שמיעה ויש ירידת שמיעה מינימלית לרעת האוזן שנפגעה הרופא המטפל נתן לי אגיסרק למשך חודש ונאמר לי שהטיפול יתחיל להקל עליי לאחר שבוע . אשמח לתגובתך ואו לשיחה עימך תודה רבה

שלום רב לאחר שמסרת את הפרטים הנוספים נראה לי שהטיפול אכן עשוי לעזור. צריך להתמיד בלקיחה שלו למרות שבהתחלה אכן לא תראה הטבה וזה יכול לקחת אפילו יותר ממספר ימים. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים