טיניטוס

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

05/06/2012 | 16:04 | מאת: נוני

לאחר בדיקה אצל רופא מומחה א.א.ג ניתן לי תרופת " אגיסרק " לחודש האם היא יעילה לטיניטוס ?

שלום רב, שאלתך היא כללית ביותר ועל כן קשה לענות עליה. עולה משאלתך מספר שאלות : 1.מה מקור הטינטון שלך ? 2. מהן תוצאות בדיקת השמיעה שלך ? 3. האם הטינטון דו"צ חד צידי ועוד בקיצור אני לא יכולה לענות לצערי. אשמח לשמוע פרטים נוספים בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים