סיטי סינוסים ומח עם או בלי חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

25/08/2019 | 12:22 | מאת: קרן

שלום רב ותודה, נשלחתי לסיטי סינוסים ומח עקב נוזל באוזן שמאל ואוזן סתומה/מלאה כמה חודשים והרגשת עירפול וסחרחורות בראש. נאמר לי שצריך חומר ניגוד אבל זה לא טוב לי. השאלה אם אעשה ללא חומר ניגוד זה יהיה לגמרי לא מדוייק ולחינם תהיה קרינה? מה דעתך בנושא? תודה ושבוע טוב

שלום רב סי טי עצם טמפורלית או סי טי אוזניים נעשה בדרך כלל ללא חומר ניגוד . באם הרופא ביקש חומר ניגוד אולי ישנה שאלה נוספת. בנוסף במקרה של רגישות לחוד ניתן לעשות הכנה תרופתית. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים