לוקחת מוקסיפן היום זה היום

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

08/07/2019 | 07:55 | מאת: ליאנה

החמישי (על דעת עצמי) ומפסיקה אחרי שלפני שבוע היו לי כאבי אוזניים שלא עמדתי בזה כאב מטורף בלתי נסבל לחלוטין, לקחתי אופטלגין בשתיה לא עזר. יש הטבה מסויימת ובכל זאת שואלת שוב, אנא תשובתך בבקשה ממך, שאני מורידה את הראש האוזן נפתחת ושומעת רעש של אוויר כמו נפתח נסגר כזה (קשה להסביר בדיוק) וכשאני מרימה את הראש שוב האוזן סתומה ושוב רעש של אוויר נפתח נסגר. . יש הסבר לתופעה אולי זה יפתור את הבעיה???? נוזלים או קרע בעור התוף??? תודההה רבההה

08/07/2019 | 08:03 | מאת: ליאנה

החדיר פנימה עמוק את השעווה הוא יצא לאט לאט לבד כמו שהאוזן מתפקדת כרגיל שזה דוחף את עצמו ואז יוצא לבד, או שבמקרה כזה הוא תקוע עמוק ולא יצא לבד. מקווה שהסברתי את עצמי טוב. תודה דר' שרון היקרה.

שלום רב לאחר דיון בשאלותייך אמרתי לך את דעתי מספר פעמים. באם רצונך להיבדק אנא פני לבית החולים לצורך בדיקת רופא אאג מומחה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים