טנטון עקב ארועה טראומטי מלובה בכאב עצום וצעקות בחל

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

23/04/2014 | 19:14 | מאת: מושיקו

לדר שרון ערב טוב בזמן בדיקת CT עם חומר ניגוד הכנולה לא הא היה מקובע ולכן ההזרקה האוטומטית גרמה שהחומר הוחדר לתוך הזרוע הימנית . הכאב היה עצןם כמובן צעקתי חזק ככל יכולתי והיה שום מענה. נבהלתי נורא חשבתי מקת חשמל ,כולי בדחק נוראי. הוזרק כמות נוספת של חומר ניגוד למזלי הפעם בסדר. היד התנפחה הפחה להיות אדומה.הגעתי חדר מיון. מאז טנטון מתמשך מתגבר .בדיקת MRI ודופלקס צווארי תקינות בדיקות אוזניים בסדר לקוי שמיעה בינוני אוזן ימניובינוני חמור שמאול.מרכיב מכשיר שמיעה עם מיסוך .כלום הרעשים מתחזקים כל הזמן מה דעתך,זה סופי נגמרו לי כל התקווות

ערב טוב, ראשית תמיד יש לשמור על תקווה. לשאלתך, אתה מציין מספר אירועים 1. הזרקת חומר ניגוד מחוץ לוריד 2. ירידה בשמיעה דו"צ אסימטרית 3. טינטון ממושך קרוב לוודאי שהטינטון נובע מהירידה בשמיעה הדו"צ (כנראה ישנה). ישנן דרכים לטפל בטינטון הזה והדבר הטוב ביותר הוא לפנות לא.א.ג. לצורך ייעוץ בנושא בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים