עזרה דחופה לגבי אוזן היימנית !

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

12/03/2017 | 02:36 | מאת: נתנאל חמיאס

בחודש נובמבר נסעתי לבית חולים הופנתי לבית חולים ושם אמרו לי שנגרם לי חבלה באוזן הימנית היה לי חור קטן בתופית אחרי שלוש שבועות נסגר לי החור התחיל להישמע לי צפצופים וקליקים חלשים באוזן אחרי זה מה עבר לי ואחרי שבוע שוב חזר לי הצפצופים הייתי אצל רופא א.א.ג אמר לי שיש לי צלקת וזה יעבור תוך מספר חודשיים הצלקת תעבור ומשום מה אני מרגיש כאילו הירידה בשמיעה שוב ירדה לי באוזן הימנית ושאני שומע חלש באוזניות מתחיל לחץ בראש כזה מה עושים ?

שלום רב, ראשית לאחר טראומה של עור התוף יש לבצע בדיקת שמיעה, בדיקה זו עוזרת לנו להעריך האם ישנו נזק שמיעתי. לאחר הבדיקה יש לפנות לבדיקה חוזרת של רופא אא"ג. בברכה ד"ר שרון אבנת תמיר

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים