עזרה דחופה לגבי תופית סגורה וצלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

22/02/2017 | 00:52 | מאת: נתנאל

בחודש 11 נגרם לי חבלה באוזן מכה טרומה באוזן הימינית מתברר על ידי בדיקה רופא א.א.ג בבית חולים מצא לי חור קטן בתופית כעבור חודש החור נסגר לי השתמשתי באטמים עד שהחור נסגר סופית אבל שומע צפצופים חלשים והיה לי תדר נמוך ושוב הלכתי לרופא לבדוק שוב הוא אמר שיש לי צלקת וכעבור זמן היצטננתי כמה ומתוצאה של התעטש וכיאלו שוב השמיעה ירדה מה עושים עזרה דחופה !!!!

שלום רב, יש לפנות באופן דחוף לרופא א.א.ג. ולעשות בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר שרון

23/02/2017 | 01:02 | מאת: נתי

עשיתי בדיקה שמיעה מלא פעמייים תראי מה רשמתי למטה למטה שוב הלכתי לרופא לבדוק שוב הוא אמר שיש לי צלקת וכעבור זמן היצטננתי כמה ומתוצאה של התעטש וכיאלו שוב השמיעה ירדה מה עושים

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים