עור התוף

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

27/11/2013 | 13:58 | מאת: ליאת

שלום רב , היום העבירו לי את הפלאפון ליד האוזן הצמדתי אותו צמוד לאוזן ולא שמתי לב שהוא על רמקול וזה היה ממש חזק . רציתי לדעת אם מדבר כזה יכול להיווצר קרע בעור התוף ? ואם כן , האם זה עובר לבד עם הזמן או שזה מסובך ? בתודה ליאת

שלום רב, נקב בעור התוף יכול להיווצר כתוצאה מגלי קול אשר מכים בעור התוף. בדרך כלל בטלפון סלולרי אין עוצמה חזקה מספיק על מנת לגרום לנקב. בכל מקרה כדאי להיבדק אצל רופא א.א.ג. בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים