חומצות או רטין איי מה יותר טוב לעור ולקמטים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/07/2016 | 21:42 | מאת: ציפי

שלום רב ראיתי בתוכנית של דר אוז שרופאת עור אמרה שחומצות אלפא הדרוקסיות כמו חומצה גליקולית וכו מטפלת בקמטים מה עדיף רטאויט או חומצות לקמטים ? או שאולי לשלב את שניהם בבוקר חומצה ובערב רטאויט ? תודה ומה המטרה של חומצות בדיוק? ומה המטרה של רטין איי

גם לרטהויט וגם לחומצה גליקולית יש השפעות קלות על קמטים (בעיקר קמטוטים עדינים מאוד). שתיהן איריטנטיות ואם ניתנות במנונים גבהוים עלולות גרום לגירוי עור (אודם ושפשוף).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור