קרם הגנה שקוף או תרסיס שקוף

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/06/2016 | 21:27 | מאת: ציפי

שלום רב האם קרם הגנה או תרסיס או סטיק שהם שקופים לא לבנים מגנים על העור כמו הלבנים , מורחת רטאויט 0.05 ומעוניינת בהגנה הכי טובה לתשובתך אודה. כי נראה לי שהשקוף לא מגן כמו הלבן ומה עדיף קרם או סטיק

קרמי הגנה "לבנים" לעתים קרובות הינם בעלי הגנה רחבה טובה כנגד הקרינה האולטרה סגולית. גם בקרמים אלו יש שוני בין תכשירים שונים ויעילות החסימה תלויה בגודל החלקיקים. אולם, גם בקרמים ה"שקופים" הנעימים הרבה יותר לשמוש יש כיום שלוב של חומרי הגנה עם ספקטרום חסימה רחב מאוד. צריך לבחור בקרם של חברה טובה עם חסימה רחבה ויעילה של הקרינה האולטהסגולית, גם של ה-UV וגם של ה- UVA).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור