כתמים בהירים על האשכים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

25/06/2016 | 00:53 | מאת: איל

שלום, הבן שלי בן 15, סיפר לי היום שבחודשים האחרונים התחילו להיות לו כתמים בהירים על האשכים, עם קצת שערות לבנות על הכתמים, ובנוסף בכל האזור יש נקודות בולטות, לדבריו הכתמים התרבו ככל שהזמן חלף, ללא כאבים, עם מעט גירוד, מה זה יכול להיות? האם דרושה בדיקה דחופה? (אמור לצאת מחרתיים לטיול של 10 ימים...)

זה עלול להיות ויטיליגו, מחלה בה יש אבוד הפיגמנט באזורי עור מסוימים. אין כל סכנה (ההפרעה הינה בעיקר אסתטית) ואין דחיפות בטפול

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור