טיפול בפיגמנטציה בהריון

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/06/2012 | 13:45 | מאת: אביביתו

שלום, מהריוני הקודם "קיבלתי" פיגמנטציה, התחלתי לטפל באיזומד 4%, ולא ראיתי תוצאות, הומלץ לי לנסות ריכוז גבוה יותר כעת אני שוב בהריון, האם יש טעם לטפל כעת? או שעדיף לחכות לאחר הלידה? תודה, אביבית

הידרוקינון ברכוז 4% הינו רכוז נמוך ובחלק מהמקרים יש צורך ברכוזים גבוהים יותר. אין אשור למתן הידרוקינון בתקופת הריון. בתקפת ההריון אני ממליץ לך להגן בקפדנות משמש (קרם הגנה עם מקדם גבוה מספר פעמים ביום). בגמר ההריון הייתי מנסה טפול בקליגמן (תערובת של הידרוקינון עם רתין A ודקסהמתזון).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור