קולחיצין ופריחה בפנים - דחוף !

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/05/2016 | 10:25 | מאת: אדי

נוטל כבר למעלה כחודש 3 כדורי קולחיצין 0.5 ביום שהבנתי שאחד מתופעות הלוואי שלהן זה פריחה וגירוי בעור - שאכן הופיעו לי לראשונה בחיי - באיזור הפנים : האם סבירות גבוהה שזו הסיבה ? האם הורדת המינון ( שת"פ עם הרופא המטפל כמובן ) עשויה לשפר המצב ? איזו משחה אנטי היסטמינית עשויה לעזור בטיפול בפריחה ?

אינני מכיר תופעת לואי של פריחה וגירוי בפנים מכולכיצין. אני ממליץ לפנות לרופא עור כדי לבדוק גורמים אחרים היכולים לגרום לכך. תרופות אנטיהיסטמיניות עוזרות בתפרחות מסוימות. צריך לאבחן מהי הפריחה כדי לראות מה יעזור .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור