צלקות פיגמנטציה אקנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/04/2016 | 08:37 | מאת: יוני

סבלתי בעבר מאקנה ונשארו לי צלקות האם טיפול ברדמה רולר מומלץ ? מצאתי אתר של banish acne scars שמוכר באמריקה האם הוא בסדר ? הוא מביא ערכה של רולר + וויטמין סי שלהם זה הוויטמין Ingredients In Banish Vitamin C Serum: Glycerin, 99.9% Pure Grade L-Ascorbic (Vitamin C) acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Certified Organic Filet of Aloe Vera), hamamelis virginiana extract (made from Certified Organic Witch Hazel) Ferulic Acid, Tocopherol (Vitamin E),Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Rosehip Oil, Grapefruit Seed Extract, citric acid. אפשר להשתמש בסרוס הזה לטיפול בסימני פצעים ? ושימוש ביתי ב 0.5 אפשרי ? תודה מראש

שלום יוני בעשור האחרון חלה התקדמות גדולה בטפול בצלקות אקנה. התברר שעל ידי חמום עמוק (בגלי רדיו או לייזר לא אבלטיבי) ניתן לעשות ארגון חדש של הקולגן בצלקות עם שיפור גדול במראה. שלוב של שיטה זו עם שיטות ותיקות יותר (לדוגמה,SUBCISION עם UNDERMINING – חתוך והפרדה של צלקת האקנה מהבסיס שלה) הינה הגישה המקובלת כיום במרפאה שלנו בקרית אונו (ד"ר אינס ורנר ).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור