טיפול בכוויה כתוצאה משעווה בשפם ונטילת רואקוטן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

27/02/2016 | 18:14 | מאת: רמי

שלום, הבת שלי מטופלת ברואקוטן והורידה שיער שפם באמצעות שעווה. כעת יש לה כוויה חומה לאורך כל השפם. מה ניתן לעשות? האם תישאר צלקת?

תוך טפול ברואקוטן אסור להסיר שיער בשעוה . זוהי הנחיה בסיסית בעת מתן טפול זה (תוכל לראות זאת באתר שלנו " ד"ר ורנר" , במאמר על רואקוטן (איזוטרטינואין, קורטן) בחלק על "מחלות שונות". יש שם מאמר שכתבתי על טפול ברואקוטן וצינתי זאת בצורה מפורשת. ולגבי מה שקרה לבת. השכבה העילית של העור התקלפה. שימו משחה אנטיביוטית. (לדוגמה, מופירוצין) והמנעו מחשיפה לשמש עד רפוי שלם. בדרך כלליש רפוי ללא הצטלקפות.

23/04/2016 | 20:12 | מאת: רמי

מתנצל על העיכוב בתגובה. בכל אופן פעלנו כמומלץ, ואכן הבעיה נפתרה (ללא סימן). שוב, תודה!

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור