אלור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/02/2016 | 12:39 | מאת: גליה

שלום אני משתמשת כחודש בתרכובת קליגמן ( 4% הידקרוקינון ו%0.025 חומצה רטנואית) עקב צלקת מטראומה בפנים. בקושי רואים שיפור ולכן חשבתי לשלב גם אלור, השאלה שלי היא האם אלור יעיל לצלקות מהסוג הזה? תודה

גם התערובת של קליגגמן וגם אלור מיועדים לטפול בפיגמנטציות, לא בצלקות. לעתים יש צלקת עם היפרפיגמנטציה (עם יצרית צבע חום בה) ואז לעתים רופא עור עשוי להוסיף גם טפול להורדת פיגמנטציה. יש טפולים שונים לצלקות (בעיקר אם הן היפרטרופיות כלומר בולטות). קליגמן ואלור אינם חלק מטפולים אלו.

28/02/2016 | 19:19 | מאת: גליה

במידה ואכן מדובר בהיפרפיגמנטציה (כי זה אכן צבע חום כהה והיא לא בולטת) אלור וקליגמן אמורים לעזור? האם יש טיפולים נוספים מומלצים שכדאי לי לפנות אליהם? תודה רבה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור