טיפול ברוזציה-rosacea

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/02/2016 | 15:21 | מאת: זהבה

רופאת העור שפניתי אליה המליצה על ivermecctin 0.5%. רוצה להבין קצת יותר על התהליך שהעור יעבור ובעיקר האם יש צורך להזהר או להמנע-מקרמים ושמש. בתודה מראש-זהבה

רוזציאה ( ROSACEA ) מוחמרת בחשיפה לשמש (ללא כל קשר לטפול ב IVERMECTIN) ולכן כמובן מומלץ שלא להיחשף לשמש. לא ידוע לי על צורך להימנע מקרמים כלשהם אבל ההמלצה שלי לא למרוח אותם באותו זמן של מריחת ה - IVERMECTIN ובכלל, לא להשתמש בחומרים איריטנטים העלולים לגרום לגירוי עור ולהחמיר את הדלקת של הנגעים של הרוזציאה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור