אודם בפנים ובלחיים המלווה בצריבה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/02/2016 | 16:22 | מאת: מרים

אני בת 78 וסובלת כבר כמה שנים מאודם בלחיים. אבל עכשיו האדמומיות מלווה בצריבה חזקה. כרגע אין לי שום דבר שירגיע. שאלתי מה יכול לעזור ולהרגיע ומה היא התופעה הזאת?

אודם עם צריבה בלחיים נשמע כתופעה דלקתית. אולי דלקת ממגע מחומר כלשהו שאת משתמשת (לעתים קרמים ל"שמירת עור צעיר" דוגמת חומצה רתינואית יכולים לגרום לכך) . תיתכן דלקת איריטנטית (שמוש בחומר איריטנטי) או דלקת עור אלרגית. יש צורך כמובן בבקורת רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור