כתמי עור מתחת לטבור כתוצאה מגילוח עזרה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/02/2016 | 14:42 | מאת: בר

לפני בערך שנה הסרתי שיער בגילוח בין הטבור לקו התחתונים. המשכתי כך זמן מה עד שנוצר לי פס כתמים כהה מתחת לטבור המלווה כולו בשיערות פנימיות ופצעונים. ניסיתי כבר לחכות זמן ולהשתמש בלימון אך אני לא מצליחה להעביר את זה! אני מרגישה חוסר ביטחון ללכת עם בגד ים או חולצות בטן! מה אפשר לעשות כדי להבהיר או העלים את הכתם?

הרושם שיש פיגמנטציה לאחר דלקת (ראי התשובה שנתתי לפניה הקודמת). הטפול הינו קליגמן והגנה משמש. כמובן שחשוב לטפל בדלקת הראשונית (חשוב לזהות מה גרם אז לדלקת של זקיקי השערות ואם צריך גם לתת קורס אנטיביוטיקה דרך הפה).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור