פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/06/2015 | 13:05 | מאת: בילי

היי יש לי כתמים חומים בבטן ובגב שנוצרו מגירוד העור שהפכו לפצעים. העור המשיך לגרד והפצע נעלם והפך לכתם לבן ולידו כתמים חומים גדולים. אני סובלת מעור מאוד יבש. הרופא נתן לי אז ומד ואני משתמשת בו מספר חודשים ללא הצלחה. האם יש פתרון נוסף? תודה

קשה בדיוק להבין מה בדיוק האבחנה בלי בדיקת העור. אם הבעיה היא היפרפיגמנטציה בשל גרוד (לעתים ש נטיה לגרד ובאזור הגרוד מתפתחת היפרפיגמנטציה) הטפול הינו קודם כל לדאוג להפסקת הגורם לגרד. לאחר מכן מטפלים בהיפרפגימנטציה בהגנה משמש וובחומרים מבהירים דוגמת הידרוקינון (אזומד) . כדאי שתיבדקי שוב אצל רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור