פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

12/04/2015 | 17:05 | מאת: גילה

שלום. יש לי שאלה . מתי רצוי למרוח מקדם הגנה? בבוקר אין לי בעיה. אני מורחת שמה מייקאפ ויוצאת לעבודה. השאלה איך עליי למרוח בפעם השניה אם אני עם מייקאפ ? אני יודעת שהשאלה דיבילית אבל מאחר והכתמים שלי מאוד מאוד משמעותיים אני לא מסתובבת בלי. לכן אני מורחת פעם ביום בבוקר. תודה רבה על העזרה

קרם הגנה מגן ל 3- 4 שעות ולכן בצהריים יש צורך למרוח שוב. אין ברירה אלא לשטוף את ה MAKEUP למרוח קרם הגנה ואחר כך שוב MAKE UP.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור