תרכובת גליקמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/01/2015 | 23:49 | מאת: נטלי

שלום, אני משתמשת בתרכובת גליקמן מזה כ3 שבועות. מאז הטיפול הראשון ועד היום היכן שאני מורחת את הקרם הפיגמנטציה מתבהרת אך נוצרים כתמים אדומים, שאלתי היא אם זה נורמלי וחלק מהטיפול? האם זה יעלם? והאם להמשיך בטיפול בכל זאת?

שלום נטלי כתמים אדומים (כלומר דלקת) אינם צריכים להיות חלק מהטפול בקליגמן. כדאי לבדוק אם הדלקת הינה בשל רכוז חומצה רתינואית גבוה מדי (בתוך הקליגמן) או רגישות להידרוקינון. פני להתיעצות לרופא העור שלך.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור