אדפרין

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/01/2015 | 10:06 | מאת: ציפי

השתמשתי ברטאיוט 0.05 והיה לי תמיד גירוי והקילופים עברתי לאדפרין 0.1 ויש לי פחות קילופים האם זה פחות יעיל פחות מרוכז אדפרין מרטאויט למרות שבאחוזים זה יותר גבוהה האדפרין?

גם אדפרין וגם רטהויט הינם רטינואידים (נגזרות של ויטמין A). שניהם משמשים גם כטפול לאקנה וגם לטפול בקמטוטים עדינים. שנים מסוגלים לגרום לאודם וקלופים. הרושם שבטפול לאקנה אדפרין מסוגל להשיג תוצאות דומות עם מעט פחות איריטנטיות (פחות מגרה או גורם לאודם וקלופים).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור