פיגמנטציה מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/11/2014 | 22:32 | מאת: דליה

שלום רב,זה מספר חודשים שהבחנתי במעין כתמים קהים מסביב לעניים ואף נראה שזה מתפשט.אני בת 64 ונוטלת תרופה חדשה יחסית לבניית עצם בשם פורטאו בדרך של הזרקה יומית,זה קרוב לשנה וחצי.האם זו יכולה להיות תופעת לוואי תרופתית ומה ניתן לעשות בכל מקרה? תודה רבה.דליה

קודם כל כדאי לך להתיעץ עם רופא עור. קימות סיבות שונות לפיגמנטציות סביב העיניים: נטיה גנטית ( בעיקר בצפון אפריקאים או תימנים), או דלקת כרונית (יכולה לגרום להיפרפגימנטציות שבעקבות דלקת). כאמור, לכי להבדק אצל רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור