הבהרה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/11/2014 | 10:44 | מאת: תמר

אני קונה משחת הבהרה שזה מכיל רטין איי והדקו קינון בלי קורטיזון נאמר לי שאני יכולה להשתמש בה כל החיים ללא הפסקה האם זה מותר האם אין תופעות לוואי כלשהן?

אני מניח שמדובר בתערובת המכילה הידרוקינון ברכוז נמוך וגם רתין A ברכוז נמוך מאחר וברכוזים גבוהים הם עלולים לגרום לגרוי עור ויש צורך בקורטיזון. שמוש ממושך בהידרוקינון , בעיקר במנונים גבוהים , עלול לגרום לאוקרונוזיס (פיגמנטציה מיוחדת בשל הצטברות הידרוקינון ברקמה) אך ברכוז נמוך ניתן לטפל תקופות ארוכות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור