הדרוקינון וקטין איי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/11/2014 | 12:14 | מאת: ציפי

שלום רב אני משתמשת במשחה שהרופאה רקחה לי רטין איי והידרו קינון שמונה אחוז סיימתי טיפול והרופאה אמרה שאני יכולה להמשיך להשתמש לאורך כל החיים וכל השנה במשחה זו שזה כולל הידרוקינון שמונה אחוז ורטין 0.5 האם האפשר משחה זו להמשיך כל הזמן ללא הפסקה? כי אני רואה בפורומים שלכם שלא ככ טוב להשתמש בהדרוקינון תודה

רצוי להשתמש בה לזמן מוגבל (לפי הצורך). אם יש בה קורטיזון שמוש מעל מספר חודשים עלול לגרום לצמיחת שיער. שמוש ממושך לתקופות ארוכות בהידרוקינון ברכוזים גבוהים עלול לגרום לאוקרונוזיס (פיגמנטציה).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור