הבהרה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/11/2014 | 18:16 | מאת: דנה

שלום!!! אני השתמשתי 3 חודשים בהידריקונין 12% להבהרת כתמים בפנים. עכשיו לקראת החורף אני משתמשת ברטין 0.1% . הרופאת עור רשמה לי מינון של הידרוקינון 4% בגלל שה12 עושה לי גירוי בזמו האחרון. האם אפשר למרוח את ההידרוקינון על הרטין [רק על הכתם] ?ואם אפשרי כל יום או עדיף פחות?

אפשר הידרוקינון עם רתין A אבל רתין A בעל פעילות חלשה כמבהיר ובעיקר ברכוז גבוה הוא עלול לגרום לגירוי. ניתן לנסות הידרוקינון 4% עם רכוז נמוך של חומצה רתינואית ( 0.025 אחוז). ואז הסיכון לגירוי עור קטן. ברכוז כזה מקובלת מריחה על יום.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור