איפה אפשר לקנות אזומד 4% ?

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/09/2014 | 17:09 | מאת: נורית

אני מוכנה לקנות באופן פרטי אך לא מצאתי. חיפשתי גם בסופר-פארם וגם בניו-פארם ואין להם. איפה אפשר לקנות את זה? או שאולי תרכובת גליקמן עם 6% הידרוקינון. קיבלתי מרשם לרטאויט שך 0.05% מרופא עור. הוא אמר לי לשלב גם את האזומד.

בכל בית מרקחת ואין צורך ברצפט לכך. אם אין בסופר פארם תנסי באחד מבתי המרקחת הפרטיים.

31/03/2017 | 18:43 | מאת: לימור

האם לתרופה נדרשת הפנייה של רופא עור או שאפשר לקנות בלי מרשם?

05/11/2017 | 13:31 | מאת: אתי

ניתן לקנות אזומד בבתי מרקחת פרטיים בבלד לא בסופר פארמים וניו פארם

17/04/2017 | 22:10 | מאת: אזומד

רוצה לקנות קרם לפנים אזומד. איפה אפשר לקנות?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור