הידריקונין

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/08/2014 | 12:28 | מאת: גלית

אני התחלתי להשתמש לפי מרשם רופא בהידרוקינין 12 אחוז ו50 גר קרם base אני הבנתי מממה שאני קוראת פה שהידריקונין לא מלבין את העור אלה בשילוב של קרם הלבנה האם זה נכון האם זה בסדר שא ני משתמשת במוצר הזה

הידרוקינון מפריע בשרשרת של יצירת המלנין. אין צורך בשלוב עם קרם הבהרה אחר . הרי הוא עצמו מבהיר את העור בכך שמונע יצירת פיגמנט מלנין חדש.

18/08/2014 | 21:15 | מאת: גלית

דר תודה על התשובה. שכחתי לציין שיש לי כתמים על העור האם הכתמים גם יעלמו לי מההידרוקנין בלבד ? זה מתחיל להתקלף לי. עוד שאלה .. האם רופא מקופת חולים יכול לרשום לי רצםט של רטין 1 אחוז ? והאם אפשר למרןח בעפעפיים ומתחת לעניים ?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור