סימנים חומים בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/06/2012 | 08:57 | מאת: אתי

היי אני אומנם אחרי הריונות אבל לי בפנים יש נקודות של פגמנטציה חומים על הפנים וזה לדעתי מחיטוטים ולחיצות ביקרתי אצל ד"ר לפידות נתן לי משחות ולא עזר (הפסקתי ללכת כי הביקורים עלו המון ולא ראיתי תוצאות) זה נורא מפריע ונראה לא טוב האם יש לך המלצה למשחה יעילה תודה

שלום אתי "נקודות של פיגמנטציה באזורי חטוטים " נשמע כמו פיגמנטציה שלאחר דלקת. הטפול הינו בחומרי הבהרה שונים. ד"ר לפידות הינו רופא טוב ומנוסה הבקיא בכל הסוגים של חומרי ההבהרה וטפולי הבהרה. אולי כדאי לך לחזור ולהתיעץ אתו. אם יש לו הצעות נוספות כדאי לנסות אותן .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור