כתמים חומים בזרועות ובכפות הידיים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/07/2014 | 15:05 | מאת: רונית

שלום. כיצד ניתן לטפל בכתמים חומים על הזרועות. האם רק דרך שימוש בקרמים להבהרה? האם אפשרי שימוש בקרמים אלו בקיץ?

השאלה הינה מהם כתמים חומים אלו? האם המדובר בכתמי שמש או בפיגמנטציה (אולי לאחר דלקת כלשהי) ? בכתמי שמש (SOLAR LENTIGINES) הטפול הינו הקפאה בחנקן נוזלי (עלולה לגרום להיפופגימנטציה) או בקרן אור מרוכזת (IPL) או בלייזר. הטפול בפיגמנטציה לאחר דלקת (POST INFLAMMATOR HYPERPIGMENTATION) הינו הגנה משמש וחומרי הבהרה. כדאילפנות לרופא עור כדי שיאבחן מהי הבעיה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור