פיגמנטציה בפנים- עיגולים כהים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/06/2014 | 12:49 | מאת: נעמה

דר שלום, אני בת 30, בכמה שנים האחרונות נוצרו לי כתמים עגולים כהים מובחנים על הפנים, שמאוד מפריעים לי מבחינה אסתטית. הלכתי לרופא עור והוא אמר שזה כתמים מהשמש והטיפול הכי טוב זה לייזר. הלכתי לכמה מכונים אסתטים והם מציעים לי טיפול לייזר במכשיר שנקרא אלקסנדריט. אני מאוד חוששת מהטיפול מבחינת נזק אפשרי (הכתמים ממש במרכז הפנים) והם טוענים שלא יכול להיות לי מזה נזק כי אפילו שזה כוויה, העור יודע לשקם את עצמו. האם זה נכון? איזה נזק יכול להיות? במכונים הם מציעים שלושה טיפולים ללא התחייבות לתוצאות, מנסיון שלך, האם עפ רוב 3 טיפולים מספיקים לטיפול? האם זה חוזר ותוך כמה זמן. אשמח לתשובה, תודה ,

קבלי התיעצות של רופא עור נוסף. פיגמנטציה במרכז הפנים יכולה להיות מלזמה והטפול הטוב ביותר הינו חומרי הבהרה. כתמים משמש (SOLAR LENTIGINES) יכולים להגיב טוב לליזר אולם אם המדובר במלזמה טפול בלייזר עלול לגרום להחמרה.

23/06/2014 | 21:10 | מאת: נעמה

תודה, הייתי אצל שני רופאים ושניהם אבחנו שמדובר בכתמי שמש. האם ידוע לך שהלייזר יעיל? האם יש לטיפול זה סכנות?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור