מלזמה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/06/2014 | 11:46 | מאת: דורית

בת 43 אובחנתי כסובלת ממלזמה בפנים קיבלתי טיפול מרופא מומחה משחה בתערובת של הידרוקינון של 6% כתוצאה מהמשחה הופיעו לי אדמומיות חזקה באזורים וקילוף של כול אזור הפנים שגם עם קרם הגנה האזור לא נראה טוב דבר שאינו מאפשר לצאת מהבית, מיואשת מאוד וזקוקה לעזרתכם

שלום דורית חזרי לרופא העור שנתן לך את התערובת של הקליגמן לבקורת. האודם הינו מגירוי עור. לא צינת מה היה רכוז החומצה הרתינואית בקליגמן. יתכן והגירוי נגרם ממנה (מהחומצה הרתינואית) או שאת אלרגית להידרוקינון או מרכיב אחר בתערובת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור