מקדם הגנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/05/2014 | 20:19 | מאת: רוז

שלום, קניתי מקדם הגנה '50' של חברה נחשבת והרוקחת טענה שמפאת 'גדולתו' אפשר למרוח רק כל 6 שעות. כמובן שזה נוח יותר אבל האם כדי למנוע פיגמנטציה הגיוני ללכת לפי ההכוונה? האם הגיוני שמקדם הגנה מספיק ל- 6 שעות? ועוד בנושא- האם מייק אפ וקונסילר שמכילים בתוכם מקדם הגנה- יכולים לשמש כתחליף לתחליב הגנה- גם מבחינת החומר הפעיל וגם טקסטורלית- היותם משמשים כסוג של שכבה נוספת מעל העור מול קרני השמש? הרבה תודה!

גם קרם הגנה עם מקדם הגנה גבוה רצוי למרוח לעתים תכופות יותר (לפחות כל 4 שעות). MAKE UP עם הגנה נגד שמש בתוכו בדרך כלל אינו נותן הגנה מספיק טובה נגד שמש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור