בליטה בעור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/05/2014 | 20:45 | מאת: רונה

יש לי בליטה שהיא חסרת צבע בעור שמתחת לחזה (בין הבטן לחזה), והיה נראה שהיא עברה כמו זיהום פנימי ומוגלה פתאום בלי שום סיבה. היא לא קיבלה צבע, אבל היא כנראה התפוצצה, וקצת לפני כן היא התנפחה וכאבה. שטפתי אותה עם מים וסבון ואז ראיתי שהיא התפוצצה(המים כנראה ייבשו אותה או משהו), והנחתי לה וניסיתי לא לגעת בה. רציתי לדעת אם זה מסוכן וצריך לגשת בגלל זה לרופא או שזה ייסתדר מעצמו.

יתכן ומדובר בציסטה שהזדהמה ואז מדובר בנגע שיש צורך לטפל בו אך אינו מסוכן. בכלמקרה, ברור שצריך בדיקת רופא עור לאבחון הבעיה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור