קליגמן ואפילציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/05/2014 | 19:42 | מאת: עידית

שלום, באיזה שלב מרגע האפילציה (עם מחט חשמלית) מותר להשתמש בקליגמן? האם כבר ביום הראשון כשכל העור מודלק, ביום השני, עם הופעת הגלדים או אחרי נשירתם? אני יודעת שקליגמן נוטה לייצר קילוף ואני חוששת שתווצר צלקת/כתם כתוצאה מכך. הרבה תודה.

ניתן להשתמש מהתחלה אולם כפי שכתבת לעתים יכולה להיות דלקת מהחומצה הרתינואית או אף מההידורקוניון וחבל להוסיף זאת לדלקת מהאפילציה עצמה.

18/05/2014 | 00:04 | מאת: עידית

זה אפשרי? אין סיכוי שקליגמן יגרום לנשירה מוקדמת של הגלד ואז לכתם?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור