הסרת נק' חן בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/06/2012 | 14:53 | מאת: אניה

שלום רופא העור שלי שלח אותי להסיר נק' חן קטנה במרכז הלחי בפנים אני מבינה את החשיבות לבריאותי אך עם זאת חוששת מצלקת בולטת בפנים. האם ישנה טכניקה רפואית שממזערת צלקות? האם הכרורגים הפלסטים בקופ"ח מתחשבים באסטטיקה במיוחד כשזה בפנים? תודה מראש

האם הסרת השומה בפנים הינה מסיבה רפואית (חשש למלנומה) . אם ברור שהשומה שפירה והיא מפריעה רק אסתטית ניתן לנסות זאת מכשיר האלמן הפועל בתדר של גלי רדיו.

כפי שצינתי, אם המדובר בשומה שפירה ואין צורך בבדיקה היסטולוגית, עם מכשיר האלמן אפשר להחליק שומות בולטות עם תוצאות יפות מאוד. לעומת זאת, אם ההפניה להסרה הינה מסיבה רפואית (קים חשש שהשומה מסוכנת) צריך לבצע הסרה עם בדיקה היסטולוגית והפלסטיקאים הינם הכתובת המתאימה.פלסטיקאים הינם מומחים בכירורגיה של עור וברור שהם יודעים מהי הדרך הטובה ביותר להסיר שומה בפנים תוך התחשבות בצד האסתטי.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור