אלור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/04/2014 | 00:09 | מאת: עינת

שלום רב, האם ניתן לשלב טיםול בקליגמן ובקרם אלור (יום או לילה?) איך עושים זאת בפועל? יום כן יום לא? קראץי שהוא פועל על שכבות עור עליונות. האם הוא מתאים לטיפול במלאזמה? איפהניתן לרכוש אלור? ומה מחירו? תודה עינת

ניתן ואפילו נראה לי שמומלץ לשלב טפול בקליגמן ואלור (אם קליגמן לבד לא עוזר) שכן הם עובדים במנגנונים שונים. שניהם מתאימים לטפול במלזמה. ניתן לרכוש אלור במרפאות רופאי עור (גם במרפאה שלנו, מרפאת ד"ר אינס ואהוד ורנר בקרית אונו). לגבי מחירים ניתן להתקשר לטלפון במרפאה והמזכירות תיתנה את המידע.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור