תרכובת לא עוזרת

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/04/2014 | 14:27 | מאת: אלה

שלום ד"ר אני משתמשת מזה חודש וחצי בתרכובת 6% הידרוקינין, 1% הידרוקורטיזון ו0.01חומצה רטינואידית, אני בעלת עור כהה קצת וסובלת משני כתמים גדולים בלחיים. המצב נראה דומה מתחילת הטיפול לא נראה שיש שינוי. אין אדמומיות או סימני דלקת. האם להמשיך? תודה מראש

קימות מספר אפשרויות: אולי את צריכה רכוז גבוה יותר של הידרוקינון או חומצה רתינואית. אולי מדובר במלזמה ולמרות זאת את ממשיכה בנטילת גלולות נגד הריון המחמירות מלזמה, אולי אינך מגינה מספיק משמש ( קרם עם מקדם הגנה לפחות 30, כל 4 שעות). לכי להתיעץ עם רופא העור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור