זקוקה דחוף לעזרה של ד"אניס

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/06/2012 | 22:06 | מאת: ש.ס

שלום ד"ר אניס לפני שבוע הייתי אצל פרופסור ראובני ,בקשר לפיגמנטציה בעור פני נאמר לי שלא ניתן לטפל בי בשלב זה .כי כל משחה תיצור גירוי בעור ויש להמתין כשלושה חודשים לאחר קריאת המאמר שלך" בדרמטולגי "לגבי האינזים שמפרק את המלנין העברתי את הכתבה לפרופסור ראובני הוא אישר לי להשתמש במישחה,הבעיה שהבנתי שהיא לא קיימת בארץ האם תוכלי לומר לי היכן ניתן להשיגה מכל מדינה מפותחת בעולם אני מאד אודה לך. מכיוון שזו תקוותי היחידה במידת הצורך מוכנה להגיע אלייך ליעוץ. תודה מראש ש.ס

תכשיר האלור (אנזים המפרק את המלנין) עדיין אינו משווק בארץ. הוא מצוי מסחרית בארצות הברית . נראה שבעתיד הקרוב יותר (תוך שבועות או חודשים) הוא יהיה גם בארץ וישווק רק על ידי רופאים במרפאות שלהם.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור