פיגמנטציה חריפה כתוצאה מאפילציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/03/2014 | 11:00 | מאת: טל

היי. עשיתי אפילציה באיזור השפם והסנטר כ-3 פעמים אצל קוסמטיקאית שלא הדגישה לי את חשיבות השימוש בקרם הגנה ושעשתה לי כל טיפול ל60 דקות לפחות. כתוצאה מכך העור הגיב בגירוי חריף והפסקתי את האפילציה. כיום, שבועיים אחרי הטיפול האחרון אני סובלת מפיגנטציה חריפה באיזור בו נעשתה האפילציה. אני שמה כל יום מייק-אפ להגנה מהשמש והסתרת הכתמים אבל בגילי, 25, נראה לי מוזר להיות משועבדת למייק אפ בעקבות פיגמנטציה (מעולם לא הייתה לי בעיה כזו בעבר). האם זו פיגמנטציה שסופה לעבור? האם יש תרופות טבעיות שניתן להשתמש בהן? ואם לא-מה השיטה הכימית הכי טובה להעלמה? תודה, טל.

הגנה משמש חשובה (פעמיים ביום). ניתן להשתמש בתערובת של קליגמן (מכילה הידרוקינון) להבהרה. פיגמנטציות לאחר דלקת בדרך כלל חולפות אולם לעתים זה לוקח חודשים רבים ואפילו מעל שנה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור