קליגמן לטיפול בכתמים אדומים לאחר ראקוטן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/02/2014 | 17:13 | מאת: לירון

שלום. רופאת העור שלי נתנה לי מרשם לקליגמן לאחר שסיימתי עם הראקוטן לטיפול בכתם שיש לי בין הגבות, אני מניחה שנגרם עי שימוש בגלולות ואמרה שאני יכולה למרוח גם על הכתמים האדומים בלחיים כתוצאה מהטיפול בראקוטן. לאחר כמעט חודש של מריחה לילה כן ולילה לא, הכתם בין הגבות קצת התבהר, אבל הכתמים האדומים נעשו טיפה יותר אדומים. השאלה היא האם להפסיק עם המריחה בלחיים או להמשיך. לא שורף לי אבל יש קילוף עדין מאד במקומות קטנים ולא בכל הלחיים. מה ההמלצה שלך? תודה.

כתמים אדומים לנותרו לאחר טפול ברואקוטן אינם כתמים שמגיבים לטפול בקליגמן (קליגמן מיועד לטפול בכתמים חומים שונים)ץ הכתמים האדומים לאחר טפול ברואקוטן בדרך כלל מתבהרים תוך מספר חודשים ללא כל טפול (כלי הדם מתכוצים).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור