החמרה עקב אזומד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/02/2014 | 20:08 | מאת: אמילי

שלום, יש לי כתמי פיגמנטציה שנוצרו על ידי הסרת שיער בלייזר לפני שנים רבות. ורפא העור נתן לי את המשחה איזומד למרוח בין הגבות, מרחתי את המשחה אתמול וקמתי בבוקר עם החמרה נוראית, נוצר לי כתם אדום וגדול בהרבה ממה שהיה קודם. האם זה נורמלי? האם הכתם הזה ישאר לי לתמיד? מה אני יכולה לעשות עכשיו כדי להעלים את הכתם? הוא מאוד בולט ואני מאוד מאוד לחוצה שהוא ישאר.. תודה רבה

אין המדובר בהחמרה של הפיגמנטציה. מדובר כנראה באלרגיה לאלידל (להידרוקינון). תפסיקי השמוש באזומד. מרחי קורטיזון חזק על אזור הדלקת למספר ימים (משהו כמו בטהקורטן G שתוכלי לקבל עם רצפט מרופא העור או רופא המשפחה שלך)והדלקת(הכתם האדום)יחלוף.

תיקון טעות שלי. הכונה היתה תגובה אלרגית לאזומד (לא לאלידל). תגובה אלרגית כזו אינש שכיחה אך בכל זאת עלולה לקרות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור