עדי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/06/2012 | 19:00 | מאת: אובדת עצות

שלום, יש לי עור בהיר שכנראה מגיב באחור בשלהי שנות השלושים לכל הנזק האולטרה סגולי שערכתי לו בטיפשותי בתקופת הנעורים. הופיעו לי שני כתמי שמש גדולים שהולכים מתכהים ומתפשטים ממרכז הפנים לכיוון הלחיים כל אחד- למרות שאני מגנה בקרם הגנה 70. ברור שזה מפגע אסתטי אבל האם יש סיכוי להלחם בזה- היות ואני קוראת שזו מלחמה שלפעמים די אבודה. מה אתם ממליצים לי בשלב ראשון? בעבר הרחוק מרחתי טריו A ונגזרותיו אבל לא נראו תוצאות משמעותיות. האם זהו נזק שלא ניתן באמת לעצור? מה הסטטיסטיקה שלכם אומרת? תודה

כדאי לך להתיעץ עם רופא עור. כדאי לאבחן האם המדובר במלזמה או אולי כתמי שמש (SOLAR LENTIGINES). בשני המקרים יש טפולים די יעילים. בברכה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור